Region

HITNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE, UHAPŠENA DJEVOJČICA (14): Pronašli joj metak u sobi, planirala da počini masakr u školi?!

Policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Novosadska policija uhapsila je djevojčicu (14) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je prijetila učenicima jedne osnovne škole i na društvenim mrežama pružala podršku dječaku ubici sa Vračara (13), osumnjičenom za masovno ubistvu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

– Sumnja se da je ona prijetila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” – navodi se u policijskom saopštenju.

Prilikom pretresa stana u kom živi, policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra.

– Maloljetnica je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji joj je, poslije saslušanja, odredio pritvor do 30 dana. Protiv nje će biti podnete krivične prijave za krivična djela ugrožavanje sigurnosti, izazivanje panike i nereda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh