Region

NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

Društvene mreže bruje o nastupu ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji, jedan detalj promakao je svima!

Luk Bleka - novi

Ovogodišnji prestavnik Srbije na ”Evroviziji”, Luk Blek, izazvao je lavinu komentara i reakcija samom svojom pojavom, ali i specifičnim nastupom, o kom bruje mediji, kao i kompletna publika ovog muzičkog takmičenja.

Luka je Srbiju predstavljao sa pjesmom “Samo mi se spava”, kojom je želio da pošalje svijetu važnu poruku, ali istu mnogi i dan-danas dovode u pitanje.

Luka je dosta radio na scenskom momentu, a nedavno je i sam izjavio da non-stop nešto menja, oduzima i dodaje, međutim, jedan detalj tokom sinoćnjeg njegovog nastupa posebno je privukao pažnju i izazvao buru na društvenim mrežama.

Naime, na Tviteru se postavilo pitanje šta on pokazuje na Evroviziji, gdje su se uključili mnogi koristnici ove društvene mreže i iskomentarisali ovaj Lukin potez.

– Šta ovo pokazuje naš predstavnik na Evroviziji? – pitali su se ispod Lukine fotke, na kojoj prstima, iznad oka, pokazuje krug.

Komentari su se samo nizali, a neki od njih su aludirali da se radi o satanističkim simbolima, te da ovo predstavlja 666, o čemu se govori i na TikToku. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh