Region

PRONAĐEN KLAŠNJIKOV KOJIM JE UROŠ SIJAO SMRT?!

Pripadnici MUP-a Srbije u večernjim satima našli su pušku Ak47 u selu Šepšin za koju se sumnja da je iz nje pucao Uroš B u večeri kada je počinio masakr u selu Dubona i Malo Orašje.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Kako Informer nezvanično saznaje istragom je utvrđeno da je u pušci bilo 11 metaka i jedan zaglavljen u cevi, zbog čega je ovo oružje bestijalni ubica Uroš Blažić odbacio u toku svog krvavog pira.

Podsetimo, osumnjičenom Urošu Blaažiću na teret se stavlja da je 04. maja, u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja lišio života osam lica, a pokušao da liši života još ukupno 12 lica, a prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije.

On je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre neovlašćeno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe “Mali Požarevac” pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je u drugom stanju, te na takav način prinudio vozača taksi vozila da ga odveze do selau blizini Kragujevca, gde je u toku prepodnevnih časova 5. maja i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka, prenosi informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh