Region

OVAKO JE UHAPŠEN OTAC MONSTRUMA IZ MLADENOVCA Puške, revolveri ali i specifična naprava – pogledajte snimak pretresa kuće

Pogledajte snimak hapšenja – nedozvoljeno oružje?!

Uroš B. - mup

Muškarac (55), otac masovnog ubice Uroša Blažića (21) iz Mladenovca, uhapšen je u saradnji VJT u Smederevu, VJT u Beogradu i Uprave kriminalističke policije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dvije vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dvije optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsjetimo, pomahnitali Uroš Blažić kobnog dana, tačnije u četvrtak uveče, otišao je iz svoje kuće, koja se nalazi u selu gdje Šepšin do mjesta Malo Orašje kako bi počinio masakr navodno jer su u tom selu pričali loše o njegovoj porodici, kada nikog nije zatekao u centru sela u povratku kod spomenika izrešetao tinejdžere koji su slavili đurđevdanski uranak od kojih je pet umrlo uslijed zadobijenih povreda,a sedmoro ih je ranjeno, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh