Region

NA ULAZNIM VRATIMA DJEČAKA UBICE OSVANULE STRAVIČNE PORUKE: Jezivi natpisi naježe svakoga ko prođe tuda

Kao da nas nije ni vidio, ko je ko, samo je pucao.

Uhapšeni dečak, Foto: Tamara Trajković

Na vratima stana porodice dječaka (13), osumnjičenog da je počinio masakr u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, skalpelom je urezan natpis: “Čekamo te!” uz pogrdne nazive, piše espreso.

Prema riječima stanara zgrade, oni su uijbeđeni da su u pitanju djeca jer kako kažu, često čuju graju ispred tog stana, iako tamo nema nikoga.

Prijetnje su, kako se saznaje, stigle i na adresu Klinike za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu gdje je dječak smješten, te je pojačano obezbjeđenje.

Ipak, onima koji su ga dobro poznavali, nije do pretnji jer još ne mogu da povjeruju šta se sa njim dogodilo. Drugari iz razreda koji su bili svedoci krvavog pohoda, ispričali su za Kurir da je njegov pogled u dok je pucao bio jeziv.

– Kao da nas nije ni vidio, ko je ko, samo je pucao. Bilo je jako čudno, kao da radi to već godinama. Jednom rukom je držao pištolj. Mijenjao je šaržere, sve je bilo kao da to nije neko ko ide sa nama u odjeljenje, već neki drugi čovjek. Ja sam uspio da se spasem, ali sam vidio svoje drugare kako leže na podu – ispričao je jedan dječak.

Kako se navodi, u pitanju je pištolj “Češka Zbrojovka”.

Podsjetimo, osumnjičeni dječak ubio je osam svojih drugara i radnika obezbjeđenja Dragana Vlahoviča (51), a teško ranio još šest svojih vršnjaka i nastavnicu istorije T. S. (54).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh