Region

OVO JE NASTAVNICA HISTORIJE KOJA JE RANJENA U PUCNJAVI NA VRAČARU: Učenik upao u školu i počeo da puca iz očevog pištolja!

Stravična tragedija koja se dogodila jutros u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru gdje je dečak (14) ušao je u školu i za sada usmrtio radnika obezbjeđenja, osmoro djece, dok je ranjeno sedmoro djece među kojima i nastavnicu istorije T.S., saznaje Kurir!

NASTAVNICA HISTORIJE KOJA JE RANJENA U PUCNJAVI - screenshot

Veliki broj policije i ekipe Hitne pomoći nalazi se na terenu na Vračaru u Beogradu.

Kako Kurir iz minuta u minut izveštava o ovoj jezivoj tragediji dječak koji je pucao je sin poznatog radiologa.

Pucač je u rafalnoj paljbi ispalio 13 do 14 metaka u svoje drugare u školi, ali i nastavnicu i radnika obezbjeđenja. Nezapamćena tragedija koja se dogodila

Podsjetimo, kako smo saznali na licu mjesta, osumnjičeni učenik nije želio da odgovara na času historije i navodno je osjećao netrpeljivost prema nastavnici T. S.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh