Region

Čedomir Jovanović pušten nakon davanja izjave u policiji

Lider LDP Čedomir Jovanović nije zadržan u policiji, nego je pušten nakon što se odazvao pozivu da se javi u policijsku stanicu radi davanja izjave, navodi portal Nova.rs.

Čedomir Jovanović - Slobodna Bosna

Jovanović je pozvan u policiju nakon što ga je novosadski advokat Nemanja Aleksić prijavio zbog navodnih prijetnji, piše Nova.rs.

Kako su mediji pisali, Jovanović je advokatu Aleksiću navodno prijetio zbog izvršenja u postupku u kom se kao pravni zastupnik jedne banke pojavljuje Aleksić, ali se Jovanovićevo ime nigdje ne pominje.

Navodno, riječ je o izvršenju za stan Jovanovićeve tašte, javlja Nova.rs.

Redakcija portala Nova.rs kontaktirala je advokata Aleksića, ali on je rekao da oko sumnje da je Čedomir Jovanović izvršio krivično djelo izjavu može jedino dati Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

„Što se tiče postupka koji vodimo, Čedomir Jovanović nije stranka u istom“, potvrdio je i advokat Aleksić, piše Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh