Region

AUTOMOBILI I AUTOBUSI USRED BUJICE, OBILNE KIŠE POTOPILE ULICE: Pogledajte prizore iz Hrvatske

Cijelo podvelebitsko primorje u prijepodnevnim satima zahvatili su obilni grmljavinski pljuskovi.

Hrvatska - Novi

Najgore je bilo na području Novog Vinodolskog gdje je u kratko vrijeme palo stotinjak litara kiše po kvadratnom metru što je izazvalo bujične poplave.

Zbog jake kiše koja pada od ranog jutra na području Malinske, Crikvenice i Novog Vinodolskog, ceste su zatvorene i ulice su potopljene. prneosi “Novi“.

Odvodni kanali nisu mogli primiti toliku količinu oborinskih voda u kratko vrijeme pa su se pod vodom našli brojni dijelovi grada, ulice i raskrižja u samom gradu.

Voda preko metra onemogućila je pristup marketima Plodina i Tommyja, a brojni automobili i autobusi su se našli usred bujice.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh