Region

PRVA OBJAVA ČEDE JOVANOVIĆA NA INSTAGRAMU: Nakon haosa i skandala od jučer OBJAVIO SNIMAK

Čedomir Jovanović se oglasio na svom “Instagram” profilu nakon jučerašnje celodnevne drame sa svojom suprugom Jelenom Jovanović!

Čeda i Jelena - hayat

Lider LDP-a Čedomir Jovanović se oglasio na svom “Instagram” nalogu nakon jučerašnje drame koju je proživeo sa svojom suprugom Jelenom Jovanović.

Na snimku se vide njih dvoje u zagrljaju kako plešu uz pjesmu Tome Zdravkovića “Evo već jesen, a tebe još nema” u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Da podsjetimo, sinoč je prijavljeno nasilje u stanu porodice Jovanović. On je novinarima prvo potvrdio da je bilo tuče, dok je supruga Jelena to odmah negirala. Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena Jovanović su potom zajedno negirali svaki vid porodičnog nasilja.

Policija je na osnovu pribavljenih izjava učesnika događaja donijela negativnu procjenu rizika. Na osnovu navedenog, naloženo je da se obavijesti nadležni Gradski centar za Socijalni rad. Njega je navodno prijavila tašta. Čedomir Jovanović je podvrgnut testu na narkotike i bio je negativan na ko*ain.

Međutim, on je ipak zadržan u policiji jer je pio bromazepam za koji je imao recept prema riječima njegovog advokata Aleksandra Šćekića. On je nakon puštanja iz policije hitno prebačen na VMA, a nakon toga je uhvaćen sa ženom u jednom poznatom beogradskom restoranu u zagrljaju nakon što se par navodno pomirio. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh