Region

Ovo je osumnjičeni za ubojstvo na Zrću: POGLEDAJTE SLIKE HAPŠENJA

Zadarska policija je zbog likvidacije 38-godišnjeg Crnogorca ispred noćnog kluba na Pagu kazneno prijavila 28-godišnjeg državljanina Srbije kojega tereti za teško ubojstvo na osobito okrutan ili krajnje podmukao način zbog čega mu prijeti od 10 do čak 50 godina zatvora, piše Index.hr.

hapšenje - Pixsell

Uhićenog Duška Tanaskovića, koji je prema neslužbenim informacijama osumnjičen za ubojstvo Gorana Vlaovića, očekuje ispitivanje u tužiteljstvu, a potom i ročište kod suca istrage koji će odlučivati o istražnom zatvoru.

Tijekom jutra on je doveden u Zadar, a pratila ga je gomila policajaca s dugim cijevima.

Tanasković se, po riječima njegova odvjetnika, do sada branio šutnjom ne otkrivajući motive i okolnosti zločina. Prema pisanju medija riječ je o obračunu dvaju najbrutalnijih balkanskih narkoklanova iz Crne Gore, škaljarskog i kavačkog.

Jutarnji list navodi da je Tanasković policiji kazao tek da za njim traga crnogorska policija jer ga sumnjiče za pomaganje egzekutoru istaknutog “škaljarca” Milića Minje Šakovića, ubijenog sredinom lipnja u Budvi, ali da on nema veze s tim zločinom. Rekao je i da je već bio u zatvoru te da ima mentalnih problema.

U policiji kažu da je uhićeni u četvrtak oko 6 sati ispred noćnog kluba na plaži Katarelac u Kolanjskom Gajcu, s unaprijed stvorenom zločinačkom namjerom i odjeven kako bi prikrio svoj identitet, sačekao i prišao s leđa 38-godišnjaku.

Tada je iz neposredne blizine u svoju žrtvu ispalio hitac iz pištolja i potom otrčao s mjesta zločina. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh