Region

JELENA PREŽIVLJAVALA PAKAO U KUĆI MARJANOVIĆA: Svjedoci iznijeli JEZIVE nepoznate detalje iz pjevačicinog života

Svjedoci su iznijeli jezive detalje o svekru Vladimiru i svekrvi Zorici, koji su u međuvremenu preminuli.

Čudno ponašanje porodice Marjanović, kontradiktorne izjave, pretjerano eksponiranje u javnosti samo su neke od činjenica koje su probudile sumnju da su članovi ove porodice, na neki način, eventualno umiješani u Jelenino ubistvo.

Mediji su pisali da su zastranili u vradžbinama i magijama i da su kuću izgradili od para koje Zoranova majka Zorica uzima od lakovjernih, navodno ih liječeći natprirodnim moćima.

Komšije ubijene pjevačice otvoreno su tvrdile da su se Marjanovići odmetnuli od religije.

Za sve se pitao

– Oni su izabrali mračnu stranu. Džaba im što pričaju da imaju na desetine ikona u kući kada Zorica ljudima naplaćuje za pomoć. Nekada su živjeli u straćari, a sada imaju onakvu kuću i skupe automobile. Na sahrani ne bi bilo sveštenika da to nije tražila Zorica Krsmanović, majka nesrećne pjevačice. Ljudi ih se čak i plaše jer su stalno tako misteriozni i crni, svima je jasno da su se okrenuli đavolu – govorile su komšije.

Od ubistva u aprilu 2016. članovi porodice su na sva usta govorili da je Jelena bila božanstveno stvorenje, s kojom se nikad nisu posvađali.

Svjedoci, međutim, govore drugačije, pa je tako Zoranova kuma Nora Bakić Karleuša na suđenju izjavila da se nesrećna žena žalila na svekra Vladimira.

– Govorila mi je da je u kući loša atmosfera i da Vladimir ima veliki uticaj na njenog supruga. Govorila je da joj “matori” zagorčavaju život. Zoranov otac je donosio sve odluke u kući i pitao se za sve, kontrolisao Jelenu i stalno zivkao na telefon i pitao je kad će kući. Plašila ga se i pričala da je veoma težak čovjek, s kojim je nemoguća komunikacija, a bilo joj je neprijatno svaki put kada bi ostala s njim nasamo – svedočila je Nora.

Htjeli bogatstvo

Još šokantnije optužbe, ali protiv svekrve Zorice, stigle su u anonimnom pismu koje je iz Švajcarske stiglo Višem sudu u Beogradu uoči početka suđenja Zoranu.

– Zorica gaji zle emocije prema snahi Jeleni (ljubomora, zloba, zavist, mržnja)… Jelena trpi torturu svekrve godinama tako što sistematski odvodi najmilije u smrt. Naglo se razbole, dobiju rak i umru. Prvo otac, pa stric i poslije njenog ubistva majka – navodi se u dokumentu koji je sada u tužilaštvu.

Kao svekrvin motiv da naudi svim Krsmanovićima, u pismu se navodi imovinska dobit jer bi se sva naslijeđena Jelenina imovina slila u kuću Marjanovića:

– Kada je Jelena postala popularna, pokušala je da se izvuče iz pakla ove familije. Odrekla se nasljedstva oca i izazvala bijes u kući Marjanovića. Smatrali su da im se na taj način osvetila jer je shvatila šta rade i šta im je cilj, a oni su bili bijesni zbog velike vrijednosti nekretnine koje se odrekla – navodi se.

Bizarna ponašanja ukućana

Svekar Vladimir:

Samo nekoliko dana poslije zločina iz kuće izašao nasmijan – s osmijehom uslikan i poslije sahrane, saslušanja, posjete sinu u zatvoru.

Svekrva Zorica:

Kad je saznala vijest o ubistvu, prvo zaplakala, pa otišla u kuću i sebi uradila manikir – nijednom nije posjetila sina u zatvoru – nije išla na sahranu ubijenoj snahi, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće.

Svjedočenje frizerke

Zorica Gemović, Jelenina frizerka, takođe je ispričala da je Jelena trpjela maltretiranje. Ona je svejdočila o poremećenim odnosima između Zorana i nesrećne žene. Navela je da joj je u više navrata rekla da je muž omalovažava, govori joj da je debela i ružna, da joj je život u toj kući katastrofa.

– Rekla mi je da joj dođe da uzme dijete i ode. Kada sam je upitala zašto se ne razvede, uplašeno mi je odgovorila: “Zoko, on bi me ubio” – svjedočila je frizerka.

Analiza kriminologa Dobrivoja Radovanovića

– Zoričin neodlazak na sahranu može da se tumači da nije željela da ponašanjem, koje bi drugi uočili, otkrije detalje koji bi osumnjičili njenu porodicu – Vladimirova izjava po Zoranovom hapšenju da je Jelena imala ljubavnika pokušaj je klasične zamjene teza – da se žrtva proglasi glavnim krivcem – naveo je kriminolog, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh