Region

Influenserica postala hit na mrežama: Pogledajte šta jede na plaži

Paradajz turizam je vječita tema kod Balkanaca, posebno u ljetnim mjesecima, a srbijanska influenserica Sandra Čečarić je novom objavom s ljetovanja izazvala lavinu reakcija, i to uglavom pozitivnih.

Sandra Čecarić - Twitter

Sandra Čečarić, koja je inače poznata po tom što na svojim profilima na društvenim mrežama promoviše zdrav život i motiviše svoje pratioce koji žele da smršaju, objavila je snimak s ljetovanja na kome na plaži jede kuhano jaje.

Ipak, ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste njen opis snimka.

“Sandra prkosi paradajz turizmu, na plažu ponijela jaje”, opis je kratkog videa na kome ona na plaži jede kuhano jaje. prneosi “Radiosarajevo“.

Snimak je za kratko vrijeme postao viralan, a pratioci joj poručuju da je originalna, te da je odlično doskočila vječitim kritičarima na društvenim mrežama.

Inače, Sandra Čečarić je postala popularna na mrežama kada je za 10 mjeseci smršala čak 54 kilograma, a njen jedini motiv je bio da bude zdrava kako bi mogla da živi onako kako želi, a ne da se krije nadajući se da je niko neće primijetiti, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh