Region

PRVA NOĆ ZORANA MARJANOVIĆA U ZATVORU: Evo kako je protekla, jedan DETALJ posebno privlači pažnju!

Zoran Marjanović, kako se navodi nije imao nikakve prohtjeve, jeo je i legao da spava.

Zoran Marjanović - Screenshot/YouTube

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović juče je sproveden u pritvor u Okružni zatvor u Beogradu, a kako se nezvanično saznaje, njegova prva noć “iza rešetaka” protekla je normalno.

– Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rješenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odjeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tijela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon… A stvari poput odjeće, odnosno, ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbjednost su dozvoljene da unese. Nakon toga, sproveden je u pritvor – rekao je za Telegraf sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Zoran Marjanović, kako se navodi nije imao nikakve prohtjeve, jeo je i legao da spava.

– Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava – rečeno je.

Kako se navodi on do ponedjeljka neće moći da prima posjete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu najbliži članovi porodice i advokati.

Podsjetimo, Zoran Marjanović uhapšen je juče u svojoj kući u Borči, u koji se vratio nakon izricanja presude. U kući je proveo nešto više od sat vremena, a kada je rješenje o određivanju pritvora stiglo, policija je otišla u Borču i uhapsila Marjanovića i odvela u 29. Novembar.

U Centralni, odnosno, Okružni zatvor stigao je nešto poslije 20 sati, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh