Region

MOGLA SNAGE DA IZGOVORI SAMO JEDNO: Majka djevojčice koju je Malčanski berberin mučio saznala za njegovu smrt

Ninoslav Jovanović preminuo je noćas u 1.30 sati u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Porodica devojčice koju je oteo i mučio Malčanski berberin od novinara čula je da je on preminuo.

Zatečena majka uspjela je da na ovu veijst izgovori samo: “Stvarno? Nisam znala, sad čujem… nije mi ugodno što ovo čujem”, rekla je ona.

– Zatečena sam. Neka mu je laka zemlja, i ako mi je oteo i mučio dijete. Ovaj događaj ne ublažava našu bol – dodala je majka djevočice.

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja djevojčica.

On je 20. decembra 2019. godine sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja svojim postupcima, oko 7.25 sati u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i pretnjom odveo maloljetnu djevojčicu iz Suvog Dola, u namjeri da je obljubi, na taj način što je putničkim vozilom “fiat punto” sustigao oštećenu, zaustavio vozilo i pozvao je da uđe u kola.

Kada mu je ona rekla da ne smije, predstavio se kao Bojan iz Niša i rekao da radi kao električar u njenoj školi.

Zatražio je da mu pokaže gdje je škola, na koji je način obmanuo i naveo je da uđe u vozilo. Kada je oštećena počela da mu objašnjava gdje je škola, kazao joj je da će joj pokazati kraći put.

Kada su krenuli dalje, kazao joj je da je oteta, da je njen otac ukrao dijamant od neke babe iz Niške Banje i da ona mora da bude sa njim dok njen otac ne vrati dijamant.

Zatim joj je uputio riječi prijetnje i tako je odveo do mjesta zvanog Malčanska petlja, gdje je sišao sa glavnog puta i zaustavio vozilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh