Region

Preminuo Malčanski berberin

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je.

Ninoslav Jovanović - Kurir.rs

Jovanović je preminuo juče u Kazneno-poporavnom zavodu u Požarevcu.

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. avgusta prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dijela si.ovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja djevojčica.

On je 20. decembra 2019. godine sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja svojim postupcima, oko 7.25 sati u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i pretnjom odveo maloljetnu djevojčicu iz Suvog Dola, u namjeri da je obljubi, na taj način što je putničkim vozilom “fiat punto” sustigao oštećenu, zaustavio vozilo i pozvao je da uđe u kola. Kada mu je ona rekla da ne smije, predstavio se kao Bojan iz Niša i rekao da radi kao električar u njenoj školi.

Zatražio je da mu pokaže gdje je škola, na koji je način obmanuo i naveo je da uđe u vozilo. Kada je oštećena počela da mu objašnjava gdje je škola, kazao joj je da će joj pokazati kraći put. Kada su krenuli dalje, kazao joj je da je oteta, da je njen otac ukrao dijamant od neke babe iz Niške Banje i da ona mora da bude sa njim dok njen otac ne vrati dijamant. Zatim joj je uputio riječi prijetnje i tako je odveo do mjesta zvanog Malčanska petlja, gdje je sišao sa glavnog puta i zaustavio vozilo.

Djevojčica je pokušala da mu pobjegne tako što je potrčala prema kolima, ali je okrivljeni sustigao, udario je po glavi i odsjekao joj pramen kose, zatim je odvukao do kolibe i koristeći njen strah, prinudio je na obljubu. Do 29.12. kada je nađena, dok je djevojčica osjećala glad, umor, bila iscrpljena i plakala, govorio joj je da mora da nastavi, da ne smije da stane, da mora da hoda.

Ona je plakala i molila je da je pusti kući, jer se plašila, a on je udarao u glavu i stomak i prijetio joj da će joj ubiti roditelje, što je oštećenu plašilo jer je vjerovala da to može da se dogodi. Kada bi nailazili na ljude, da ne bi tražila pomoć, govorio joj je da su oni zli, da mogu da ih ubiju, da mora da trči. Ona se plašila mraka, zvukova koje je čula a okrivljeni joj je dodatno plašio sjekući joj kosu, skidao joj je malje, govorio joj je da će joj ubiti roditelje, da bi neutvrđenog dana u kući rođaka u selu Orešac, znajući da oni nisu kod kuće.

Pobjegao je 29. decembra, a djevojčica je pronađena.

Uhapšen je 5. januara 2020. godine na malčanskom groblju.

I prije otmice djevojčice osuđivan je za si.ovanja i postao je ozloglašen zbog toga što je svojim žrtvama sjekao kosu, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh