Region

Navijači Crne Gore višak prikupljenog novca za kombi bh. navijača proslijedili za liječenje djevojke iz Bara

Kao što smo i obećali, višak sredstava koje smo sakupili za kupovinu kombija navijača Bosne uplatili smo u humanitarne svrh, saopćeno je iz navijačke grupe “Ultra Crna Gora”

Navijačka grupa “Ultra Crna Gora”, nakon što je uručila novac za novi kombi vlasniku iz Bosne i Hercegovine koji je zapaljen prije utakmica Lige nacija Crna Gora – BiH 1:1, ostatak prikupljenog novca (3.500 eura) proslijedila je za liječenje djevojke iz Bara.

– Kao što smo i obećali, višak sredstava koje smo sakupili za kupovinu kombija navijača Bosne uplatili smo u humanitarne svrhe. Sredstva su uplaćena za liječenje djevojke iz Bara – Irene Crnčević. Ireni želimo brzo ozdravljenje, a našim prijateljima koji su podržali akciju zahvaljujemo još jednom – saopćili su iz navijačke grupe “Ultra Crna Gora”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh