Region

Viki favorit za 50.000 EURA? Otkrivena imena zadrugara koji imaju najveće šanse za POBJEDU!

Završetak pete sezone zakazan je za sredinu jula, pa se već sada predviđa ko će se boriti za glavnu nagradu.

ZAdruga - screenshot

Završetak pete sezone zakazan je za sredinu jula, pa se već sada predviđa ko će se boriti za glavnu nagradu

Superfinale pete sezone rijalitija “Zadruga” sve je bliže, a ako je suditi prema komentarima i reakcijama publike, u trci za 50.000 eura biće Dalila Mujić, njen bivši suprug Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Viktorija Mitrović! Visoko će se, prema statistikama, pozicionirati i Miki Đuričić, koji je, po mišljenju mnogih, u ovoj sezoni pokazao koliko se promijenio nabolje, pa je pokupio simpatije gledališta. Kako se spekuliše, finale je zakazano za sredinu jula, a kada su kladionice u pitanju, u njima se odavno šuška ko bi mogao da se nađe na prvom mestu.

Dejan i Dalila Dragojević najveći rivali za 50.000 eura

– Dalila i Dejan su zavrtjeli priču još na početku pete sezone budući da su skladan brak odjednom pretvorili u glavnu priču u rijalitiju nakon što je Dalila prevarila Dejana s Filipom Carem. Dragojević je poslije nervnog sloma imao najveću podršku publike, dok je Dalila bila najomrženija žena na imanju zbog afere s Hrvatom. Kako je Mujićeva na kraju pokušavala da se pomiri s Dejanom, a to joj nije uspijevalo budući da nije mogao da joj oprosti prevaru, ona je odlučila da hrabro nosi svoj krst, pa je nastavila vezu s Carem. U Dejanov život poslije nekog vremena ulazi Aleks, s kojom do danas ima većinom skladan odnos, a kako mu je pomogla u teškim trenucima, zaradila je simpatije publike. Dalila, iako je najomrženija zbog svojih postupaka, ipak ima glasačko tijelo, pa je zato jedan od favorita i biće u trci za 50.000 evra – kaže nam izvor.

Viktorija Mitrović zbog Marka Osmakčića favorit

Viktorija Mitrović je u žiži javnosti otkako je zatrudnila s Markom Osmakčićem, a poslije prijetnji koje joj je uputio i ucjena da treba da abortira dijete postala je heroina.

– Viki zbog Marka prolazi kroz pakao. On je tuče na svakom koraku, a otkako je saznao da je trudna tjera je da abortira. Zbog toga je publika na njenoj strani, pa zbog velike podrške ima šanse da pobjedi – kaže sagovornik i dodaje:

– Najveće iznenađenje ove sezone je svakako Miki Đuričić! On je primjer toga kako osoba može da se promijeni nabolje, pa je u ovoj sezoni manji od makovog zrna. Miki je u prethodnim sezonama bivao diskvalifikovan zbog brutalnog nasilja prema drugim učesnicima, a otkako je postao otac i vodi porodični život, kao da je drugi čovjek. Pčelar sada ima veliku podršku, pa nema sumnje da će u finalu biti tijesno!

Stefan Karić ima podršku na društvenim mrežama

Stefan Karić u ovoj sezoni jedan je od momaka koji je pokazao kako može da se bude u rijalitiju i bez skandala, pa zbog toga ima veliku podršku. On na društvenim mrežama ima na stotine stranica koje vode fanovi, a koji već sada prave strategije za glasanje kada superfinale dođe na red. Kariću poruke pozdrava najviše stižu kada su emisije uživo, pa je i on svjestan toga koliku podršku ima, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh