Region

Nestala Marijana iz BB-a, muž objavio apel: ‘Molim vas, dijelite i javite ako nešto znate’

Policija je objavila fotografiju Marijane Seifert te što je nosila na sebi kad je zadnji put viđena: Kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice…

Marijana - Story.hr

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, kako su izvijestili udaljila se sa adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Seifert je poznata po sudjelovanju i pobjedi u reality emisiji Big Brother, piše 24sata.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi iz policije mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh