Region

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Objavljen snimak UBISTVA hrvatskog sportiste (VIDEO)

Novi preokret u slučaju Tot.

Protekle nedelje svet je potresla vest o smrti hrvatskog rukometaša u Skoplju, Denisa Tota. Ovaj događaj i dalje je pod velom misterije, a sada se na internetu pojavio i snimak na kojem se može videti da teorija da se radi o nenasilnoj smrti ipak nije tačna.

Naime, nakon kobnog događaja iz policijske uprave Skoplja stiglo je saopštenje da nema tragova fizičkog nasilja, a nedugo zatim oglasio se i Boris Tot, brat stradalog rukometaša koji je otkrio da je uzrok smrti njegovog brata bio srčani udar. Ipak, kako prenosi makedonska Telma, dve osobe su uhapšene, a za jednom se još uvek traga.

Prema poslednjim informacijama lekari Sudske medicine u Skoplju razrešili su dileme, nakon što je obdukcija pokazala da je udarac u glavu, odnosno povreda mozga razlog smrti.

U toku dana se pojavio i snimak sa sigurnosnih kamera koji otklanja svaku sumnju. Denis Tot je prebijen ispred jednog noćnog kluba i od posledica prebijanja je preminuo kasnije u bolnici.

On je prvo udaren pesnicom u glavu od strane jednog momka, koji ga je bacio na zemlju i od koga je ostao nepomičan da leži na betonu.

Nakon toga, dobio je nekoliko krvničkih udaraca nogom u glavu dok ne nepomičan ležao na podu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh