Region

“ON ZNA GDJE ŽELI DA IDE” – Matejevi prijatelji PROGOVORILI nakon dva mjeseca! Evo zašto su sve vrijeme šutjeli i čega su se plašili?

Trenutno u cijelom svijetu ali i kod nas je glavna i goruća tema rat u Ukrajini, nestanak Mateja Periša je i dalje jedna od popularnijih tema, a policija još uvijek intezivno traga za njim.

Matej-Periš - Objektiv-rs

Prošlo je dva mjeseca od kada je ovaj mladić nestao u Beogradu, i kojem se od tada gubi svaki trag, ali ni policija ni njegova porodica ali ni ostali ljudi još uvek ne gube nadu da je on negde živ i da će se na kraju pronaći.

Njegovi prijatelji od samog početka su mnogo bili čudni u cijeloj ovoj priči, pa su išli nekoliko puta u policiju na ispitivanje, o tome šta se desilo te kobne noćio kada je on nestao.

Njegov otac, Nenad Periš od samog početka je u Beogradu, a nedavno je rekao da on ne gubi nadu da je njegov sin živ, i rekao je to da je Matej njegovo dijete i da on od njega nikada neće odustati. Nenad je rekao da se još uvijek ne može vratiti u Hrvatsku, ali da stalno misli o porodicu koja je tamo ostala, pa je dodao i to da je svojim kćerkama obećao da će se kući vratiti sa Matejem.

Nenad je u razgovoru za medije rekao kako je njegov sin imao mnogo planova u budućnosti, i da je sa njim razgovorao o tome prije nego što je on sa prijateljima došao u Beograd.

– Kao otac u svemu sam ga podržavao. Rekao sam mu da bi bilo dobro da prvo diplomira ekonomiju, pa da razmišljamo o tome da kupimo brod jer je želio da bude skiper. Od početka tvrdim da moj sin nije uzimao drogu, a znam da su to veče više popili – rekao je on.

Takođe, isto tako rekao je i to da sama činjenica da je Matej te kobne noći tri puta zaustavljao taksi, jasno govori da je on znao gdje želi da ide, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh