Region

“ŽELJKO MITROVIĆ KRENUO PO ZETA U UKRAJNU!” Čelnik Pinka se oglasio o ratu i milijarderu

Našalio se na račun izabranika njegove ćerke Kristine, koji je rodom iz Ukrajne

U jeku haosa koji se dešava između Rusije i Ukrajne, oglasio se vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović.

Javnosti je poznato da je njegov zet Ilija, verenik njegove ćerke Kristine, mladi milijarder iz Ukrajne, te su se na društvenim mrežama pojavile brojne šale na račun toga kako će Mitrović da ga spasi.Jedna od njih, koja se dopala i samom Željku, pokazuje to kako čelnik ružičaste televizije leti svojim mlaznicama do Ukrajne, uz opis: “Željko Mitrović krenuo po zeta”.

On je to podelio na svom Instagram profilu, dokazujući da prihvata šalu, pa je i dopisao:

– Dobra šala, ali nemoj da stvarno popalim mlaznice, ima sve da pršti! – poručio je Željko i time dokazao da je zaista spreman da uradi sve za izabranika njegove ćerke Kristine.

Inače, mladi biznismen Ilija je naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma. Pored toga on ima i sopstveni biznis koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika,piše Srbijadanas

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh