Region

MATEJ PROŠAO KROZ KAPIJU KOJA JE SAMO TE NOĆI BILA OTKLJUČANA: Novi detalji o čuvaru škole i prozoru menjaju tok priče! (VIDEO)

Za Matejom Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, već više od mesec ipo dana tragaju svi, od policije, porodice, prijatelja i građana.

U raznim grupama na društvenim mrežama svakodnevno ljudi objavljuju snimke na kojima je Matej. Video koji je svima privukao pažnju jeste onaj gde jedan momak pravi rekonstrukciju događaja kobne noći kada je mladi Splićanin nestao,piše Kurir.

Tvorac videa je išao trasom na kojoj je bio i Matej, a koja je objavljena u medijima sa nadzornih kamera koje su snimile kretanje mladića. Uporedno sa tim snimkom je pokazivao mnoge nelogičnosti. Sudeći po snimku koji je momak napravio, nova misterija je tu! Gde je Matej i da li je živ, ostaje da saznamo.

– Danas je 43 dan od momenta kada je Matej nestao. Dakle, što je greška jesu stepenice kojima je Matej izašao u Karađorđevu ulicu. Ono što smo odgonetnuli, jeste školsko dvorište u koje je Matej utrčao. Ovde sledi objašnjenje, na videu se vidi kako momak istrčava iz prolaza, ali to nije prolaz to je kapija.

On na snimku istrčava lagano, kao da nema prepreka. Mi smo proverili kapije, ali su bile zaključane nekoliko dana, a sada je misterija zašto je kapija tu noć bila otključana? Kako je baš tu noć kapija bila otključana, a drugim danima je zaključana.

To su dve kapije koje su zaključane, a na snimku se vidi kako on prolazi bez ikakve prepreke, nije je ni preskočio. To nije prolaz kao što se priča, to je prolaz. Nova teorija jeste da li je čuvar škole video Mateja, i tu je prozor prema kojem je Matej mahao. Postavlja se pitanje da li je noćni čuvar možda razgovarao sa momkom i možda on nešto zna – rekao je momak u videu.

– Pored se nalazi parking i klubovi, sve je prostrano i to je deo gde se on penje na stepenice. Kome se Matej javljao, kako je prošao kroz kapiju, i da li čuvar škole ako ga ima nešto zna, ostaje misterija – zaključio je momak u videu.

Podsetimo, MUP Srbije neumorno traga za momkom, a u akciju potrage se uključila i hrvatska policija koja je dva puta bila u Beogradu. Sve vreme, Matejev otac Nenad Periš je u Beogradu i iščekuje vesti o sinu koji je nestao u decembru mesecu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh