Region

NAĐENA MATEJEVA PATIKA? I još jedan predmet u saksiji s cvijećem?! Hrvatski mediji uživo prenose šta govore očevici ronilačke potrage

Navodno je pronađena i patika.

Matej Periš - Screenshot

Okupljeni očevici na Sava promenadi kažu kako su vidjeli da su policajci iz “velikog lonca za cvijeće” uzeli jedan sitan predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu, piše Slodobna Dalmacija.

Navodno je pronađena i patika.

Veliki broj policajaca, kao i ronioci, nalaze se na Sava promenadi.

U blizini restorana Sava nova nalaze se i stepenice koje vode u rijeku, a jedan od posljednjih snimaka pokazuje muškarca kako upravo tim stepenicima ulazi u Savu, podsjeća portal Slobodna Dalmacija.

Područje oko rijeke obezebjeđuje beogradska policija koja ne dozvoljava nikom da priđe bliže. Na platou uz rijeku nekoliko ljudi istražuje i sve snima.

Okupljeni očevici su rekli, piše portal, kako su vidjeli da su policajci iz “velikog lonca za cvijeće” uzeli “jedan sitan predmet” za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu.

“Spekuliše se i o patici koja je navodno nađena tu u blizini, ali sve su to zasad nagađanja”, piše hrvatski list..

– Ne možemo ništa da vam kažemo, prenio je hrvatski portal riječi jednog policajca.

Nešto je našao, prokomentarisali su kratko prolaznici pošto je ronilac Žandarmerije izronio, prenosi Kurir.

Video možete pogledati OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh