Region

TUGA I MUK ISPRED KUĆE U SOMBORU Ruže i svijeće ispred kapije za ubijene djevojke i njihovu majku, poznato vrijeme sahrane

Tragično nastradale Anastasija (19) i Anabela Goranović (15) koje je ubio njihov otac zajedno sa majkom, a potom sebi oduzeo život, biće sahranjene sutra na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru.

Kuća - novi

Kurir je posjetio kuću u kojoj su ubijene žena i njene dvije kćerke.

U ulici u kojoj se desio stravičan zločin, vlada muk i strah, a komšije izbjegavaju da govore o tome. Zatekli su potresne scene, ruže i svijeće za nastradalu zenu i djevojke.

Podsjetimo, nezapamćenoj porodičnoj tragediji koja se dogodila u Somboru, kada je Zdravko Goranović (59) ubio suprugu njihove kćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću i objesio se, prethodili su dugogodišnji problemi između supružnika, a prema riječima Kurirovog izvora, Zdravko je posljednjih dana bio naročito bijesan jer mu se žena i djeca nisu javljale na telefon!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh