Region

MISTERIOZNI ČOVJEK OTKRIVA NAJVEĆU DŽONIĆEVU TAJNU? Evo ko će sutra dati izjavu o surovoj likvidaciji porodice Đokić

Istraga protiv Gorana Džonića koji je osumnjičen za brutalno ubistvo porodice Đokić biće nastavljena sutra saslušanjem novih svjedoka.

Goran Đonić - Srbija danas

Tako će sutra svoje iskaze dati Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana, a prema nezvaničnim informacijama, svoja saznanja o ovom zločinu koji je potresao Srbiju iznijet će i rođak osumnjičenog kojem je on navodno poslije ubistva vratio dug, prenosi Kurir.

Kako su pisali mediji, Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i kćerku Lidiju (25), navodno je dio novca koji je uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku.

Zoran SinkoMesto gde je nađen dio novca
Džonić, koji je nakon ubistva spalio tijela rođaka, iz njihovog automobila je odnio veću količinu novca. Jedan dio nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a dio koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da vratio dug od 8.000 eura.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga “ucijenili i primorali na saučesništvo u zločinu”, ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh