Region

KO JE ČOVJEK KOME JE DŽONIĆ DAO PARE POSLIJE UBISTVA I VRATIO DUG? Nerješena još jedna enigma brutalne likvidacije porodice Đokić!

Taj čovjek i dalje nije saslušan, a sumnja se i da uopšte nije u Srbiji.

Goran Đonić - Srbija danas

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i kćerku Lidiju (25), navodno je dio novca koji je uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku. Međutim, taj čovjek i dalje nije saslušan, a sumnja se i da uopšte nije u Srbiji.

Džonić, koji je nakon ubistva spalio tijela rođaka, iz njihovog automobila je odnio veću količinu novca. Jedan dio nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a dio koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da vratio dug od 8.000 eura.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Džonićev rođak koji navodno živi u inostranstvu i koji bi, kako se pretpostavlja, trebalo da bude saslušan.

– Istraga u ovom slučaju nije završena, biće još vještačenja, ali i saslušanja svjedoka. Podsjetimo, još uvijek nije ispitan Džonićev rođak, kome je on, navodno, poslije ubistva Đokića vratio poveći dug – naveo je izvor.Upravo je vraćanje veće sume novca bilo jedan od tragova koji je policiju odveo do osumnjičenog, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga “ucjenili i primorali na saučesništvo u zločinu”, ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrječni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh