Region

Uznemirujuće slike požara: Gorio cijeli krov tržnog centra

Uznemirujuće slike požara: Gorio cijeli krov tržnog centra - Nova.rs

Šest osoba je povrijeđeno, dok se jedna vodi kao nestala, u požaru koji je izbio nešto poslije 10 sati u kineskom tržnom centru u Obrenovcu. Kako saznajemo sa terena, pričinjena je velika materijalna šteta, a gorio je cijeli krov objekta koji se proteže na velikoj površini, piše Nova.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uznemirujuće slike požara: Gorio cijeli krov tržnog centra – Nova.rs

Zasad nije poznato kako je buknula vatra, a dogašivanje i dalje traje. Stanari okolnih zgrada su evakuisani.

„U kineskoj robnoj kući u 10:40 časova u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu danas je izbio požar koji je zahvatio jedan sprat, a na njegovom gašenju angažovano je 55 vatrogasaca-spasilaca sa 25 vozila. Na gašenju požara angažovani su pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinca iz Obrenovca, Surčina, Batajnice, Železnika, Košutnjaka, Zvezdare i Zemuna. Vatrogasci-spasioci odmah su izašli na lice mjesta i intervencija je u toku“, navodi se u saopštenju MUP.

Prema riječima očevidaca požara, i ranije je dolazilo do vatrenih stihija u pomenutom objektu.

Radi se o objektu u kome je smješten veliki broj prodavnica, i koji se prostire na velikoj površini.

Uznemirujuće slike požara: Gorio cijeli krov tržnog centra – Nova.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh