Region

ZAVRŠENO SASLUŠANJE GORANA DŽONIĆA: Ovakvu odbranu niko nije očekivao!

Završeno je saslušanje Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo članova porodice Đokić.

Goran Džonić - Screenshot

Završeno je saslušanje Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo članova porodice Đokić.

Kako se saznaje, u Višem javnom tužilaštvu u Nišu završeno je saslušanje Gorana Džonića. Prema saznanjima, on se branio ćutanjem.

Podsjetimo, zbog sumnje da je ubio porodicu Đokić – svog brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i kćerku Lidiju, uhapšen je Goran Džonić. Ove dvije porodice bile su izuzetno bliske, posjećivali su se na slavljima, a Džonić je Goranu čak prao auto, jer je važio za njegovu osobu od povjerenja. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Do Gorana Džonića (59), osumnjičenog za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića (57), snahe Gordane (56) i bratanice Lidije (25), policija je najvjerovatnije došla zahvaljujući tome što su ga prijavili ljudi koji su mu navodno napravili prigušivač za pištolj, a kojima je nedavno vratio veću količinu novca.

Istražitelji su u petak u Džonićevom stanu u Aleksincu pronašli i pištolj iz kog je, kako se sumnja, ubijeno troje Đokića, a nađen je i skuter, kojim se, navodno, dovezao do mjesta gdje ih je sačekao.

Nakon izjave koju je dao Džonić, uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce. Kako nezvanično saznajemo, dvojica od privedenih su braća Konstantin i Kostadin M. Treći muškarac je Marko M. iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP iz Beograda a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Porodica Đokić je u noći između 26. i 27. septembra nestala, a njihova tijela su pronađena 02. oktobra. Kako se saznaje, njihova tijela su nakon ubistva spaljena i pokrivena rastinjem, a vozilo je takođe spaljeno, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh