Region

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ ZNAT ĆE SE ZA NEKOLIKO DANA: Policija na tragu zločincima?

Nakon završene obudkcije rezultati pokazuju da su članovi porodice Đokić ubijeni iz vatrenog oružja.

porodica Đokić - Pink.rs

Gostujući u Pulsu Srbije, Ratomir Antonović iz Centra za bezbkednost, istrage i odbranu rekao je da mislli da će policija uskoro rasvijetliti ubistvo porodice Đokić kao i da ćemo uskoro imati imena počinioca.

Porodica Đokić je očigledno bila žrtva organizovane kriminalne grupe. O profesionalnosti ovog krivičnog djela svkedoči i sam način. Tijela su spaljena, djelo se dogodilo na mjestu gdje nije bila pokrivenost kamerama. Znali su na pravi način da sakriju tragove, znali su i gdje je sakriven novac. Kriminalci se itekako pripremaju za izvršenje ovih krivičnih djela, jako je kompleksno ući u trag. Imali smo ovakvih slučajeva, ali ne mnogo. Mislim da će policija rasvijetliti ovo krivično djelo i uskoro ćemo imati imena – rekao je Antonović, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh