Region

MLADEN MIJATOVIĆ OTKRIO NAJNOVIJA SAZNANJA: Ovako je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca

Beživotna tijela porodice pronađena su juče u jami.

porodica Đokić - Screenshot

Jutro nakon otkrića stravičnog trostrukog ubistva koje je šokiralo Srbiju, policija prikuplja dokaze na mjestu gdje je pronađeno vozilo porodice Đokić, čija tijela su nađena spaljena nakon višednevne potrage.

U Novom jutru na TV Pink Mladen Mijatović je govorio o najnovijim saznanjima.

Tri tijela su pronađena u rupi i bila su prekrivena granjem i lišćem. Bila su u jami koja se tamo već nalazila. Tek kada je policajac prišao na metar i po od jame, vidio je ruku kako viri, kaže Mijatović.

– Pretpostavlja se da je osoba koju su poznavali Đokići zaustavila automobil i primili su je u vozilo. Nakon toga dolazi do ubistva, a zatim su bačeni u jamu, dok je automobil odvezen i zapaljen, Moguće je da je u pitanju više ubica. Telefoni nisu pronađeni, možda su ostali u automobilu.

– Ono što je činjenica je da je Goran kao vlasnik mjenjačnice sa sobom uvijek nosio veliku količinu novca. Pretpostavlja se da je u pitanju koristoljublje, kako bi se neko očepao novca. Biće utvrđeno istragom ko je mogao da zna da ima novac kod sebe.

– Tek nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti. Ubijeni su, pa zapaljeni. Ruke im nisu bile vezane, prenosi Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh