Region

Mladić u Rijeci izletio iz auta i krenuo vikati na vozačicu, njezin potez natjerao ga je u bijeg

Naši prostori su poznati po “mačo” vozačima koji koriste svaku priliku da izađu iz auta i maltretiraju ostale učesnike u saobraćaju. No, ponekad se ta situacija okrene pa “agresori” osjete silu na svojim leđima.

crnahronika

Upravo jedan takav slučaj nam dolazi iz susjedne Hrvatske, tačnije iz Rijeke gdje je jedan mladić izašao iz svog auta da bi se izvikao na nekoga u automobilu ispred, piše Novi list.

No ubrzo mu je vikanje prisjelo. Naime, iz automobila je nakon desetak sekundi izletjela vozačica s palicom u ruci, koja je napadača odmah natjerala u – bijeg,piše Crnahronika

Spomenuti video na svom Twitter profilu podijelio je pjevač Dražen Turina Šajeta uz poruku: “Bravo curo! Čke, čke, najbolje su riječke”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh