Region

Čedomir Jovanović: “Znate šta rade antivakseri kada završe u bolnici?”

Pričao je svojoj bolesti, danima provedenim u bolnici, antivakserima i haosu i konfuziji koju prave po društvenim mrežama.

Čedomir Jovanović - Screenshot

“Znate koliko dana sam bilo u bolnici? Preko 40. Nisu više imali gdje da me bodu. Znate kako se ponašaju ativakseri kada završe u KBC “Dragiša Mišović”, “Bežanijskoj kosi” ili Infektivnoj klinici? Šute! Šute! Al su zato izludjeli ovu zemlju i ovaj narad”, rekao je vidno revoltiran Čedomir Jovanović na “RTS”-u.

Da podesjetimo, on je u junu prošle godine bio zaražen korona virusom, imao je tešku kliničku sliku. A sve je počelo potpuno asimptomatski.

“U 45 minuta sam u junu iz normalnog života otišao u koronu, dobio temperaturu 41. Osjećao sam užasn zamor, malaksalost, bolove u lijevom plućnom krilu. Kao posljedica kovida, pojavila se upala koja se prenjiela na dijafragmu koja se inficirala i infekciju prenijela na srce i nastao je totalni haos. Sve vrijeme sam se osjećao loše, primao sam i trodon i morfijum”, ispričao je Čedomir Jovanović za N1, nakon što se opravio.

Kaže da je jedne noći kroz Infektivnu kliniku prošlo 320 ljudi, a da je on na odjeljenju bio najstariji. Sobu je dijelio sa dva mlađa muškarca od kojih je jedan imao 39, a drugi 29 godina. Napominje da je dan poslije njegovog izlaska preminuo mladić koji je imao 26 godina.

Sedam mjeseci nakon toga, Čedomir Jovanović je opet završio u bolnici zbog posljedica teške kovid infekcije koju je imao. Bio je negativan na korona virus, ali je imao obostranu upalu pluća, ozbiljno povišen krvni pritisak i užasne bolove.

“Ljudi moraju da shvate kakvo je ovo zlo i da je vakcina neophodna da bismo sačuvali živote. Ja se nisam vakinisao jer imam atitijela, ali ću to uraditi čim za to bude vrijeme”, rekao je Čedomir Jovanović kada je drugi put izašao iz bolnice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh