Region

Vučić: Evo, ja ću sutra da radim, ko si bre ti da mi zabraniš

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se osvrnuo na pitanje neradne nedjelje.

Aleksandar Vučić - Tanjug.rs

Kako je poručio za TV Prva, “dok je živ neće da prihvati da nedjelja bude neradna.”

“Evo, ja ću sutra da radim, ko si bre ti da mi zabraniš da radim”, oštro je poručio predsjednik Srbije.

On je dodao da uvijek ima ljudi koji se na vlasti ponašaju bahato, te da je on svoje nezadovoljstvo i prenio stranačkim kolegama, na sastanku, koji je bio održan, uz sjednicu Predsjedništva SNS, prije nekoliko dana.

“Rekao sam šta mislim i naveo sam primjer jednog vikenda, i pitao šta su radili za vikend. Nije pitanje javnih događaja, ja sam nekoliko njih pozvao, jedni su bili ovde, drugi onde… Ne morate na TV, ali hoću da vidim da radite”, rekao je Vučić.

Podsjetimo, on je i ranije govorio o tome da neće pristati na zahtjeve da se u Srbiji nedjelja proglasi neradnim danom.

“Ne može neradna nedelja. Ne dam. Ko hoće da ne radi nedeljom, nek ide u neke druge zemlje”, naveo je on svojevremeno.

Vučić je tada rekao da Srbija to sebi ne može da priušti i dodao i da treba da se ponose time da “treba da radimo više”.

Kako je naveo tokom posjete Jerusalimu, ne razumije ideju o uvođenju zabrane rada nedjeljom. Vučić je ukazao da Srbija treba da iskoristi to što njena ekonomija brže jača od drugih u ovom trenutku i da sada ne zastane.prenosi “Radiosarajevo“.

Tokom posjete Parizu, Vučić je državnim službenicima rekao da ako žele da budu u “njegovom vozu” da nema spavanja i slobodnog vikenda.

Kako je dodao, “mi moramo da razumemo da svi moraju da se angažuju da rade i vikendom a ne da dolaze da pitaju da radimo četiri dana nedeljno ili da nedelja bude neradna. Ne može. Mora da se radi. Nemojte spavati, nemojte ustajati kasno. Potrebno je da radimo vikendom, da radimo više kako bismo stigli najrazvijenije zemlje Evrope”, rekao je Vučić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh