Region

Umrla tromjesečna beba u Bjelovaru, u teškom stanju stigla u bolnicu. Kreće istraga

Bjelovarska policija jutros je zaprimila hitan poziv iz bjelovarske Opće bolnice u kojem su ih obavijestili kako je zaprimljena beba u teškom stanju, doznaje Regionalni portal Bjelovar.live.

Policija - Ekapija.com

Beba je žurno prebačena u jednu od zagrebačkih bolnica gdje je kasnije tijekom dana, nažalost, preminula.

Policijski službenici PU bjelovarsko-bilogorske upravo su završili očevid u obiteljskoj kući bebinih roditelja u Velikom Grđevcu nedaleko od Bjelovara.

“Postupali smo po dojavi bolnice o smrti djeteta starosti nekoliko mjeseci. Radi se o specifičnom događaju. Mogu potvrditi da imamo određeno postupanje i da ćemo izvijestiti javnost kada se za to ispune uvjeti”, kazala je Maja Barbir Grubić, policijska službenica za odnose s javnošću PU bjelovarsko-bilogorske,piše Index

Naložena je obdukcija kojom će se utvrditi uzrok smrti. Kako doznajemo, riječ je o bebi staroj tri mjeseca čiji su roditelji pod nadzorom socijalne službe i žive u izvanbračnoj zajednici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh