Region

Stravična nesreća: Na muškarca pao auto s dizalice, podlegao je povredama

Radnici Hitne pomoći, koji su promptno pristigli na mjesto nesreće, krenuli su s reanimacijom, no muškarcu nije bilo spasa.

Policija - Poslovni.hr

Stravična nesreća dogodila se maloprije u zagrebačkim Gajnicama kada je pod nerazjašnjenim okolnostima u jednom dvorištu u Ulici Medpotoki na muškarca pao auto s dizalice.

Pod težinom Mercedesa nesretni je čovjek ostao ležati ukliješten pa su na mjesto tragedije pozvani i zagrebački vatrogasci. Nesretnog mehaničara uspjeli su izvaditi ispod vozila pa su radnici Hitne pomoći, koji su također promptno pristigli na mjesto nesreće, krenuli s reanimacijom.

Okolnosti koje su dovele do nesreće utvrdit će se policijskim očevidom koji je u toku, no nesretnom muškarcu, kako se doznaje, nažalost nije bilo spasa, prenosi “Jutarnji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh