Region

Užasna nesreća: Teško povrijeđena djevojčica, na nju naletio auto iz susjednog sela kad se vraćala iz škole

Vozilo je udarilo djevojčicu koja je odletjela na haubu a zatim pala pored puta, od siline udara spao joj je i ranac sa leđa.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

Trinaestogodišnja devojčica iz Lunovog Sela kod Užica (Srbija) teško je povrijeđena u udesu koji se dogodio kada je na nju naletio automobil.

Nesreća se dogodila juče po podne, na putu kroz Lunovo Selo, kada se djevojčica vraćala kući iz škole. Po još nepovrđenim podacima, djevojčica se kretala pored kolovoza kada je na nju naletjelo vozilo za čijim je upravljačem bio 65-godišnji vozač iz susjednog sela. Vozilo je udarilo djevojčicu koja je odletjela na haubu a zatim pala pored puta, od siline udara spao joj je i ranac sa leđa.

Poslije udesa, devojčica je hitno prebačena u užičku bolnicu gdje je operisana, a po informacijama iz ove ustanove njeno stanje i dan poslije udesa bilo je teško.

Vozač koji upravljao automobilom koji je naletio na devojčicu je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh