Region

Detalj jučerašnje likvidacije Stojanovića koji slama srce: Na licu mjesta pojavila se i njegova majka, velika tuga

Bomba podmetnuta ispod džipa na Novom Beogradu glavna je vijest u medijima.

Strahinja Stojanović - Instagram

Prema prvim analizama, u likvidaciji Strahinje Stojanovića najvjerovatnije je korišćen plastični P500, poznatiji kao C-4.

Džip je eksplodirao u nedjelju na Novom Beogradu, a Strahinja Stojanović, odranije poznat policiji, bio je svjestan dok su ljekari pokušavali da mu saniraju povrede. Stojanoviću su u eksploziji bile otkinute obje noge.

Strahinjina majka je stigla na mjesto eksplozije, zapomagala i pokušavala da priđe sinu. Policajci su je jedva zadržali.

Stojanović je bio svjestan i razgovarao je sa ljekarima na licu mjesta, ali je preminuo od teških povreda u bolnici. Njegova saputnica, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, zadobila je samo lakše povrede.

Prije nekoliko godina, ubijen je i njegov otac Paja.

Domaći mediji prenijeli su da je u ubistvu Strahinje Stojanovića vjerovatno korišćen ekploziv C-4, aktiviran iz daljine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh