Region

Muškarac kojeg je Zagrepčanka spasila iz tonućeg auta: Skočila je bez razmišljanja

Muškarac kojeg je sinoć iz tonućeg auta u podvožnjaku na Miramarskoj spasila Zagrepčanka, zahvalio joj je danas.

index

Podsjetimo, kako smo ranije javili, Mirna Mrčela je vidjela čovjeka zarobljenog u automobilu koji tone i skočila u vodu da ga spasi.

Ispostavilo se kako se radi o Josipu Šimiću koji je invalid i koji umjesto jedne noge ima protezu.“Skočila je bez razmišljanja”

Sinoćnju priču ispričao je za RTL.

“Stao sam, ali je auto sam od sebe nastavio dalje dok nije završio pod vodom i potonuo. Uspio sam nekako izaći van i popeti se na krov. Pomogla mi je jedna djevojka koja mi je dodala protezu i pomogla. Skočila je bez razmišljanja i beskrajno sam joj zahvalan”, ispričao je.

Tek je u subotu ujutro došao po auto nakon što je voda splasnula.

”Kad pomislite da nema dobrih ljudi, dogodi se ovo. Žena je doslovno doplivala do Josipa”, kazala je njegova supruga Vladimira. “Skočila je bez razmišljanja”

Sinoćnju priču ispričao je za RTL.

“Stao sam, ali je auto sam od sebe nastavio dalje dok nije završio pod vodom i potonuo. Uspio sam nekako izaći van i popeti se na krov. Pomogla mi je jedna djevojka koja mi je dodala protezu i pomogla. Skočila je bez razmišljanja i beskrajno sam joj zahvalan”, ispričao je,piše Index

Tek je u subotu ujutro došao po auto nakon što je voda splasnula.

”Kad pomislite da nema dobrih ludi, dogodi se ovo. Žena je doslovno doplivala do Josipa”, kazala je njegova supruga Vladimira.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh