Region

Ovo su mjere koje slijede, zatvaraju se kafići i restorani ?! Oglasio se gradonačelnik, donio bitne vijesti

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će, ukoliko bude potrebno u odnosu na epidemiološku situaciju, biti zatvoreni i restorani i tržni centri.

On je objasnio da se situacija prati iz dana u dan i da se analiziraju parametri na osnovu kojih se donose i primjenjuju mjere te da će sljedeća mera biti zatvaranje restorana i tržnih centara ako bude bilo potrebno.

– U ovom trenutku mislim da je dovoljno nositi maske kako bi se zaustavio talas koji se ubrzao i da ćemo ući u mirniju fazu. Akcenat je na tome da Beograđani poštuju pravila – rekao je gradonačelnik. On je dodao da ima informacije da od jutros značajno veći broj ljudi nosi masku što smatra da je za svaku pohvalu.

– Ima i neodgovornih koje moramo da podsjećamo i skrećemo pažnju kako bismo i takve uveli u odgovorno ponašanje- kazao je Radojičić,prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh