Region

Porodična tragedija: Otac umro od korone, zaražena majka u bolnici, a djeca ostala sama u kući

Kako saznaju mediji, supruga preminulog je sada stabilno i čeka rezultate drugog testa.

Dijete s maskom - Ilustracija / Espreso.rs

I. G. (45) iz Valjeva u Srbiji preminuo je 8. aprila u KBC Zemun od posljedica korona virusa, njegova supruga M. G. se i dalje nalazi na liječenju, dok o troje njihove djece brinu komšiluk i tetke.

Kako saznaju srbijanski mediji, supruga preminulog je sada stabilno i čeka rezultate drugog testa. O njihovo troje djece, koja su ostala sama u porodičnom domu, brinu porodica i cijeli komšiluk, piše “Espreso“.

I.G. je 11. valjevska žrtva korona virusa, taj grad je jedno od žarišta COVID-19, a vijest o njegovoj smrti pogodila je Valjevce i kolege preminulog.

Iako se društvenim mrežama pronijela vijest da su djeca sama i prepuštena sebi, sestra preminulog I. G., dr Dragana N. navodi da djeca nisu napuštena, kao i da su i ostali članovi porodice i komšiluk u stalnom kontaktu s njima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh