Region

Malčanski berberin htio da ubije Mašana Lekića: Poznati voditelj otkrio kakve mu je prijetnje Ninoslav uputio

Poznati srbijanski voditelj kaže da je Ninoslav Jovanović njegovim kolegama rekao da se živ ne bi vratio da je došao sa njima.

Malčanski berberin i Mašan Lekić - Srbijadanas.com

Ninoslav Jovanović (46), višestruki osuđivani silovatelj, poznatiji kao Malčanski berberin, prijetio je da će ubiti voditelja Mašana Lekića (41) zbog emisije koju je radio o njemu.

Kako se saznaje, Lekić je za sumanute namjere Malčanskog berberina saznao kada je ekipa emisije “Exploziv” otišla u Malču, kako bi uradili priču sa Ninoslavom, po njegovom izlasku iz zatvora.

– To se desilo kada je izašao iz zatvora u kojem je služio kaznu zbog silovanja. Dok je bio u zatvoru Mašan je radio priču o njemu i čitavom slučaju, a po izlasku sa robije novinari su se uputili u njegovo selo kako bi čuli njegovu stranu priče. Međutim, doživjeli su neprijatnost sa kakvom se prije nisu sreli – priča izvor.

– Porodica Malčanskog berberina ih je pustila u kuću, ali su morali da sačekaju da on dođe. Kad je stigao pitao je odakle su. Rekli su da su sa Prve. Pitao ih je “Gde je onaj Mašan?”. Rekli su da nije tu. Tada je zaprijetio da će ga naći kad-tad i da je – doslovce je tako rekao – sav pakao koji je prolazio u zatvoru, prolazio zbog te emisije “Dosije” i Mašana lično. Ekipa se, naravno, vratila bez snimljenog materijala. Iz Ninoslava je, kako su rekli, izbijala mržnja prema Lekiću, samo zato što je uradio emisiju na primjeru stravičnih djela koja je ovaj činio – dodaje izvor.

Mašan je potvrdio da se sve navedeno jeste dogodilo, a iznio je i tačne ijreči koje je tom prilikom izgovorio Jovanović.

– Radili smo emisiju još prije 7-8 godina. Od policajaca iz Niša sam čuo za se*sualnog silovatelja i da je prozvan Malčanskim berberinom, jer je pored svega i šišao žrtve. Otišao sam da uradim priču i ukažem ljudima na to da će manijak izaći na slobodu i da će predstavljati opasnost, pošto mu je u tom trenutku ostalo oko 6 godina robije – počinje Mašan.

– Poslije odslužene kazne, a pušten je nekoliko godina ranije, zbog dobrog vladanja, mediji su saznali da je ponovo na slobodi i da se nalazi u Malči. Kolege iz “Eksploziva” otišle su da urade priču o tome da li se narod plaši, ali i da čuju njegovu stranu. Njegovi roditelji su ih primili. Kad se on pojavio, krenuo je uragan bijesa, krenuo je da ih napada i prijeti, a pogotovo kad je saznao da su sa “Prve”. Pitao je “Je l’ Mašan tu?”. Oni su rekli “Nije”, a on njima “Ne bi se ni vratio da jeste, naći ću ga sigurno!” – prisjeća se Lekić.

– Prijetio je kolegama tužbama ako bilo šta objave. Kolege kažu da nikad takav jeziv pogled i strah nisu osjetili, takvu jezu. Prenijeli su mi to, naravno. Ja sam rekao da bih baš volio da se vidim oči u oči sa njim – kaže Mašan koji je bio na terenu kada je oteta mala Monika i sve dok je trajala potraga za njom.

– Kad se saznalo da je oteo Moniku ekipa i ja smo krenuli u taj dio i bukvalno smo u jednom trenutku bili jako blizu kuće u kojoj je držao nesretno dijete. Tada je na nekoliko kilometara primijećeno kako bježi, žandarmi su odmah krenuli za njim, kao i mi, ali nažalost pobjegao je – prenosi Mašan jednu od situacija tokom potrage, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh