Region

MILIJAN BRKIĆ: “Čestitam Zoranu Milanoviću, ali pričekajmo konačne rezultate”

Izlazne ankete u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović komentirao je i Milijan Brkić, koji se prije drugog kruga aktivnije uključio u kampanju kandidatkinje HDZ-a.

– Čestitao bih Milanoviću na jako dobrom rezultatu, ali i Kolindi Grabar-Kitarović. Ali sačekajmo konačni rezultat, da se pribroje i glasovi dijaspore i oni iz BiH. Ja sam uvijek optimist i uvijek se nadam. Ako Milanović pobjedi, bože moj, hrvatski narod je glasao i poslalo poruku – i kandidatima i onima u strankama koji su iza njih – rekao je Brkić na pitanje novinarke da li ovo smatra osobnim neuspjehom rekao.

– Ovo ne smatram osobnim neuspjehom, uključio sam se u trenutku kada je vodstvo stranke i kandidatkinja procijenili da se trebam uključiti. Nakon konačnih rezultata sjest ćemo i vidjeti što je bilo dobro, a što nije. Crni Labudi? Ma nemojte o tome, sami smo odgovorni za rezultate, prenosi Jutarnji.

Izlazne ankete pokazale su da je Milanović dobio 53,25 posto glasova, a Kolinda Grabar-Kitarović 46,75 posto.

Atmosfera u stožeru je prilično sumorna, no članovi stranke su počeli pljeskati kada su ugledali kamere kako ih snimaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh