Region

Miroslav Škoro: “Moj rezultat je čudo, neću vas ostaviti”

Nezavisni kandidat za predsjednika Hrvatske Miroslav Škoro rekao je da se u njegovom izbornom štabu slavi pobjeda slobode.

No image - Haber.ba

Nema nas malo, 454 hiljade birača je na današnjim izborima pokazalo da misli drugačije. Četvrtina ljudi koji su izašli na izbore je uz nas i nemojte biti tužni – rekao je on te čestitao kandidatima koji su ušli u drugi krug.

Istakao je da je njegov rezultat čudo.

Ovo je na neki način bio referendum koji je pokazao da dvije trećine nije zadovoljno aktuelnom vlašću. promjene su nužne i mi smo pokazali da se te promjene moraju napraviti. Naš slogan da ćemo vratiti Hrvatsku narodu neće umrijeti večeras. On će živjeti dalje – rekao je Škoro.

Rekao je da će nastaviti vratiti Hrvatsku narodu.

Ja vas neću ostaviti. Ja sam neovisan čovjek. Žao mi je onih koji su znali reći da ako ja ne pobijedim da će napustiti Hrvatsku. Pozivam ih da ne napuštaju zemlju. Ostanite u Hrvatskoj – poručio je Škoro, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh