Region

Priznao da je ubio očuha: Tukli smo se u svim prostorijama u kući

Nemanja Z. (20) iz sela Konjuh kod Kruševca, koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak nasmrt pretukao očuha Igora Ilića (45), na saslušanju u tužilaštvu priznao je zločin.

Hapšenje - Ilustracija/Twitter

Ubistvo se, podsjetimo, dogodilo poslije svađe, u dnevnoj sobi kuće u kojoj je Ilić živio s majkom.

– Tukli su se u svim prostorijama u kući, ali je Ilić preminuo u dnevnoj sobi, pored trosjeda. Pretpostavlja se da je osumnjičeni svog očuha najmanje tri puta udario tvrdim predmetom u glavu – kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i određivanja pritvora osumnjičenom, raspisana je potjernica za još jednom osobom koja je, navodno, prisustvovala zločinu, prenosi “Kurir“.

– Neoborivi dokazi naveli su uhapšenog da sve prizna, a tokom uviđaja utvrđeno je da je na mjestu zločina bilo više osoba – navodi naš izvor blizak istrazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh