Region

“Žene koje me nazivaju ratnim zločincem ošišaću na ćelavo”

Kandidat za predsjednika na izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro nazvao je lidera srbijanskog SRS-a Vojislava Šešelja ratnim zločincem.

No image - Haber.ba

Šešelj mu na to nije ostao dužan, pa je kazao da ima “spisak za obračun” na kojima osim Škore ima i domaćih kandidata iz Srbije.

– Još nemam vremena da se bavim Hrvatima koji me nazivaju ratnim zločincem. Treba prvo da popišem sve Srbe koji su me tako nazvali i treba svima njušku da razbijem. Kad svim Srbima koji me nazivaju ratnim zločincem porazbijam njuške, onda ću preći na Hrvate. Ako su žene u pitanju ima da ih ošišam na ćelavo, naljepim na njih katran i pospem perjem – rekao je Šešelj i pojasnio ko su oni koji mu prišivaju takav epitet, navodi “Kurir“.

– Novinari iz pojedinih medijskih kuća, narodni poslanici, evo konkretno Aleksandra Jerkov, Marinika Tepić, Balša Božović… Ima ih da dosta – zaključuje lider SRS-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh