Region

Ubica iz Kruševca tokom bjekstva izazvao udes, pa ispalio sebi 2 metka u glavu

Istraga u toku.

Policija - Ilustracija/Nezavisne.com

U reonu sela Brđani na auto-putu Čačak-Obrenovac (Srbija), Miško Jovanović koji je osumljičen za ubistvo i teško ranjavanje u kafani u Kruševcu, izazvao je saobraćajnu nesreću, prenosi “Telegraf“.

Nakon toga je pobjegao iz automobila i iz pištolja ispalio sebi dva metka u glavu. Kako se saznaje, on je živ i prevezen je u bolnicu.

Podsjećamo, u pucnjavi u kafiću “Mali Pariz” u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47) iz Raške, a teško je ranjen njen brat Goran Radosavljević (42). Za pucnjavu je osumnjičen njen bivši muž Miško Jovanović iz Lazarevca.

Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu i ljekari mu se bore za život – ispričao je očevidac ove tragedije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh