Region

Četvero mladih koji su stradali u nesreći: 3 druga zajedno otišla u smrt, Katarina umrla pored sestre

Četvoro mladih ljudi je poginulo, a još četvoro teško je povrijeđeno jučer u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac, kod Lazarevca (Srbija), kada je Nikola M. (27) automobilom BMW velikom brzinom naleteo na Daciju koja se tek uključila u saobraćaj.

Nikola M. - Hayat.ba

Stradali su Aleksandar Savatić (22), taksista iz Valjeva koji je bio za volanom Dacije, njegovi saputnici i prijatelji Đorđe Subotić (19), Đorđe Belušević (22), kao i studentkinja Katarina Ivanković (20), jedna od putnica u BMW-u kojim je upravljao Nikola M.

Prema do sada poznatim informacijama, u Daciji su se nalazile četiri osobe, među kojima i teško povrijeđeni maloljetnik S. S. (17).

Do stravične saobraćajne nesreće oko sat poslije ponoći došlo je kada se u Daciju, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW, piše “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh