Region

Posljednji oproštaj od tragično nastradalog mladog para u ponedjeljak

Tijela Miloša Stanojkovića (20), Anđele Mančić (19) i njenog ujaka Zorana Disića (41), koji su nastradali u stravičnom sudaru u predgrađu njemačkog grada Rotenburga protekle nedelje, trebalo bi da budu dopremljena u Srbiju kasno večeras ili sutra ujutru.

No image - Haber.ba

Pogrebno preduzeće čeka samo još neka dokumenta iz srpskog konzulata kako bi sa tijelima krenulo iz Njemačke. Sahrana mladog para biće u ponedeljak na beogradskom groblju Zbeg.

Čekam svakog časa da mi jave da su krenuli – kaže kroz suze Nebojša Stanojkovića, otac nastradalog Miloša. – Neophodan je još samo taj jedan papir.

Kako je ranije bilo najavljeno Miloš i Anđela, koji su se zabavljali, biće sahranjeni zajedno. U Njemačkoj, da preuzme tijela, čeka Anđelina majka Ivana.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u nedjelju ujutru teško je povrijeđen i Anđelin mlađi brat Darko (14) i otac Mile (46).

Do udesa je došlo kada se “ford”, u kojem su bili svi nastradali i povrijeđeni, iznenada zakucao u znak “stop”, a potom odbio i udario u automobil “golf”, koji ga odbacio na drugo vozilo “pežo”. Za volanom “forda” bio je Anđelin otac Mile Mančić.

Miloš je bio dijete za primjer. Završio je medicinsku školu, akušerski smjer. Volontirao je u bolnici i 31. jula, prije nego što je odlučio da krene kod Anđele u Njemačku, dobio je papir da je odbranio državni ispit.

Tada mu je i rečeno da treba da počne da radi za stalno u beogradskom “Narodnom frontu”. Njegov otac kaže i da je zato odlučio da krene ranije u posjetu djevojci koja je već bila u Njemačkoj, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh