Region

Otkriven identitet ubice: Taksista Igor Nađ ubio šest osoba u Zagrebu

Igor Nađ počinio je strašni zločin na Kajzerici u Novom Zagrebu. Sinoć je ubio tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete. Na adresi na kojoj se dogodilo ubistvo registrirana je kompanija “Juri Žuri”, čiji je vlasnik Igor Nađ, prenose hrvatski mediji.

No image - Haber.ba

Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. Policija je završila uviđaj, prenosi “Klix“.

Jutarnji” je objavio imena četiri žrtve. Ubijeni su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić. Ubijene su sestre Maja i Josipa., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena nepovrijeđena dijete je ubice koji je počinio samoubistvo i prebačena je u Dom za djecu u Nazorovoj.

Medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj porodici.

“To je jedna mirna i dobra porodica, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna”, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh