Region

Planirao svadbu pa se objesio na tavanu kuće

Nišlija N. I. (23) izvršio je juče oko 15 sati samoubistvo vješanjem na tavanu svoje porodične kuće u naselju Komren (Srbija).

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Kako se saznaje, mladićevo tijelo pronašli su članovi porodice koji su pozvali Hitnu pomoć, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt. Obavještena je policija koja je obavila uviđaj i ustanovila da nema nikakvih sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela, pišu “Novosti“.

Motivi samoubistva za sada su nepoznati. Na njegovom FB profilu stoji da je bio u vezi, te da su se njegovi prijatelji raspitivali kada će biti svadba, na šta im je on odgovarao da će ih obavijestiti.

Već nekoliko sati oni se od njega opraštaju riječima: “Neka ti je laka crna zemlja”, “putuj sa anđelima”, a posljednja poruka većine je samo “Zašto”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh